We detected that your browser doesn't accept cookies.

Please enable Cookies to use our services.

 

 

FAQ for ESTA Visa Waiver Program

 

Hvordan ansøger jeg om ESTA?


Du kan hurtigt og nemt ansøge om et Visa Waiver via Electronic System for Travel (ESTA) ved hjælp af vores hjemmeside. Følg vejledningen og besvar spørgsmål i online formularen for at indsende din ESTA ansøgning.


Hvilke oplysninger er nødvendige for at lave en ESTA ansøgning?


Online formularen kræver følgende oplysninger:

  • Dit fulde navn
  • Fødselsdato
  • Pasoplysningerne herunder det udstedende land og udløbsdato
  • Adressen hvor du skal bo i USA
  • Historik over overførbare sygdomme
  • Kriminalhistorie, hvis nogen
  • Relevant historie af tidligere visumansøgninger eller udvisning

Hvem kan ansøge om ESTA Visa Waiver Program?


ESTA ansøgningen for Visa Waiver Program er tilgængelig for borgere i 38 deltagende lande, men denne liste kan ændres.

Andorra, Australien, Østrig, Belgien, Brunei, Chile, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Ungarn, Island, Irland, Italien, Japan, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Monaco, Holland, New Zealand, Norge, Portugal, San Marino, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Sydkorea, Spanien, Sverige, Schweiz, og England.


Alle andre nationaliteter skal ansøge om visum for at komme ind i USA.


*Engelske pas skal indeholde ordene "British Citizen" eller "with unrestricted right of abode in the United Kingdom" for at være berettiget til at ansøge.


Er der andre betingelser for at ansøge om ESTA?


Ud over at være statsborger i et visa waiver land, skal ESTA ansøgere have et gyldigt maskinlæsbart pas viser e-pas symbolet på forsiden. Hvis du ikke har et e-pas med en integreret mikrochip, skal du enten få et opdateret pas eller ansøge gennem din amerikanske ambassade for et turist/forretnings-visum. Dit besøg i USA må ikke overstige 90 dage, samt tid i Mexico, Canada eller tilstødende øer, herunder Caribien. Endelig skal dit besøg være for forretnings- eller turisme-øjemed.


Hvordan kan jeg betale ESTA gebyret?


Som en del af ESTA ansøgningen, skal du indsende oplysninger om kredit- eller debitkort for betaling. Vi accepterer alle større typer af kreditkort.


Behøver et barn at ansøge om en ESTA?


Børn i alle aldre skal have deres eget pas. Alle børn, der er borgere i et visa waiver land, skal ansøge om en ESTA, før du besøger USA. Dette er uanset alder, og om de rejser ledsaget eller uledsaget.


Kan jeg rette min ESTA ansøgning, hvis jeg laver en fejl?


Når det indsendes, er det kun visse områder af din ESTA ansøgning, der kan ændres online.

  • Din e-mail adresse
  • Din adresse i USA

Det betaler sig at tjekke alle de oplysninger, du indsender på din ESTA-ansøgning, for at undgå en ev.t nægtet godkendelse og/eller indrejse til USA.


Hvor lang tid tager en ESTA godkendelse?


Din ansøgning vil blive behandlet inden for 72 timer. Dog er responstiden normalt (enten godkendelse eller afvisning) meget hurtigere.


Skal jeg have en trykt kopi af min ESTA godkendelse?


Du er ikke forpligtet til at have bevis for din visa waiver godkendelse, men det anbefales, at du udskriver en kopi. I nogle tilfælde kræver luftfartsselskaberne, at du viser en kopi i lufthavnen ved check-in.


Kan jeg ansøge om ESTA, før mine rejseplaner er færdiggjort?


Du kan indsende en ESTA ansøgning, selvom du ikke kender dine præcise rejsedatoer. Men du skal angive en adresse, hvor du skal bo. Hvis du planlægger at bo forskellige steder, er kun den første adresse påkrævet. Hvis du ikke kender til den fulde adresse, vil hotelnavn og beliggenhed være tilstrækkelig.


Er ESTA et visum?


ESTA er ikke et visum. Som navnet antyder, er Electronic System for Travel Authorization (ESTA) et elektronisk screenings-program for besøgende, der er berettiget til det amerikanske Visa Waiver Program. Hvis du allerede har et gyldigt visum til USA, såsom for forretning eller turisme der overstiger 90 dage, behøver du ikke en ESTA. Du kan rejse til USA på dit visum.


Hvordan kan jeg tjekke status for min tidligere ESTA?


ESTA godkendelsen varer to år og kan bruges så mange gange som du ønsker at rejse til USA inden for betingelserne i Visa Waiver Program. Kontroller at din tidligere ESTA stadig er gyldig, eller for at bekræfte udløbsdatoen skal du gå til afsnittet bekræft/opdatering på vores hjemmeside. Du bør gøre dette forud for dine rejsedatoer, da du muligvis skal ansøge om en ny ESTA. Du kan ikke komme ind i USA uden en nuværende ESTA eller et visum, og må ansøge om det før afgang fra dit hjemland.


Hvornår skal jeg forny min ESTA?


Hvis din tidligere ESTA eller dit pas er udløbet, eller dit navn eller omstændighederne har ændret sig siden da, skal du ansøge om en ny ESTA.


Hvad hvis min ESTA ansøgning er afvist?


De fleste ESTA ansøgninger er godkendt, men hvis din ansøgning er nægtet, skal du ansøge på en amerikansk ambassade eller konsulat for et ikke immigrant visum, før du kan rejse til USA.


 

 

Juridisk ansvarsfraskrivelse:
ESTAApplication.com er ejet af en privat virksomhed, som specialiserer sig i eVisas og Electronic System for Travel Authorization. Vi tilbyder en omfattende gennemgang og indsendelse af amerikanske rejsetilladelser. Vores tjenester tilbydes for et ekstra ekspeditionsgebyr, hvilket omfatter den officielle regeringsafgift for dit eVisa. Alle besøgende har mulighed for at indgive deres egen ansøgning direkte på regeringens hjemmeside uden vores hjælp.

Copyright © 2018 - All Rights Reserved